Gezond slapen op een goed kindermatras

Wist je dat een goed kindermatras de groei en de ontwikkeling van je kind bevordert?

Om lekker te kunnen (door)slapen is een goed, stevig, passend en schoon kindermatras heel belangrijk. Het zorgt er namelijk voor dat je kind automatisch een goede lichaamshouding aanneemt tijdens het slapen. Hierdoor wordt de kans op lichamelijke klachten op latere leeftijd, ook veel kleiner.

Vrijwel alle kindermatrassen worden gevuld met goedkoop schuim, wat er helaas voor zorgt dat het matras minder goed ventileert, minder vocht opneemt en slecht recyclebaar is.

Als kinderslaapcoach vind ik het Ubed kindermatras is een aanrader. Mijn jongste zoontje heeft langere tijd geslapen op het kindermatras van UBED. Het matras paste perfect in zijn junior bed, was niet te dik, vrij licht en tegelijkertijd lekker stevig. Dit matras bestaat volledig uit 3D Polyester. Hierdoor ademt het matrasje optimaal. Naast de optimale ventilatie is ‘ie super hygiënisch. Wat ik zelf ideaal vindt is dat je het kindermatras volledig (maar dan ook echt volledig) en snel kan verschonen wat handig is bij ziek zijn en een ongelukje ‘s nachts. En je voorkomt je dat je kind last krijgt van irritaties of ziekteverwekkers. De hoes rits je makkelijk af en kan je op 60C graden wassen in de wasmachine, de kern spoel je zo af onder de douche, deze droogt ook binnenshuis enorm snel door de open structuur. Dezelfde middag of avond kan je kindje er weer op en in. Zo blijft je kind heerlijk doorslapen en gaat het matrasje langer mee! Oh ja, het matrasje is ook nog eens gemaakt van 100% recyclebare materialen.

 

 

 

Waar ben je naar op zoek?