Kinderslaapcoach Susanne Willekes

Over Susanne Willekes

Ik ben Susanne Willekes, voormalig slapeloze moeder, eerste gecertificeerde Baby & Kinderslaapcoach van Nederland, auteur van bestseller Slaap! hoe je baby van 0-12 maanden doorslaapt, Slaap! voor dreumes & peuter en eigenaar van de Sleepeez app voor baby’s in hun eerste jaar. Naast dat ik slaapexpert ben voor Ouders van Nu en Matrassencheck.nl, ben ik de afgelopen jaren onder andere te gast geweest bij RTL Late Night, Shownieuws, Editie NL, en geïnterviewd voor Het Parool, NRC, Volkskrant, Trouw, Radio 1, BNR Nieuwsradio en LINDA.nieuws. Als eerste gecertificeerde Gentle Sleep Coach van Nederland prijs ik me gelukkig dat ik al jaren met zoveel gezinnen mag werken aan de verbetering van hun nachtrust, en in vele gevallen ook hun gezonde state of mind.  

Missie als Kinderslaapcoach

Ik ben moeder van drie kinderen en heb acuut en langdurig slaapgebrek ervaren bij onze oudste zoon. Na bijna een jaar van gebroken nachten en brakke dagen was ik de wanhoop nabij. Door deze periode raakte ik op professioneel level geïnspireerd in de kunst van het slapen bij kinderen, en zodoende ontdekte ik de Gentle Sleep Coach opleiding.

Na een rechtenstudie, twaalf uitdagende jaren in sales, marketing en PR én het tackelen van de slaapproblemen thuis was het tijd om mijn hart te volgen en een andere weg in te slaan. Met The Sleep Agency is mijn ultieme jeugddroom een feit geworden: werken met families en een verschil maken in hun leven.

Elke dag opstaan in de wetenschap dat ik slapeloze families die zich door een van de meest uitdagende fases van ouderschap heen worstelen kan helpen: beter dan dit wordt het niet!

Waar ben je naar op zoek?