Overige coaches The Sleep Agency

Loes van Rijn – Amsterdam

Mijn naam is Loes van Rijn en ik ben sinds juni 2018 gecertificeerd Gentle Sleep Coach. Ook ik ben een voormalig slapeloze moeder: de twee lange jaren met twee slecht slapende kinderen zorgde ervoor dat we niet meer normaal konden functioneren. Gelukkig was daar Susanne en met haar hulp sliepen we allemaal binnen een paar weken weer volle nachten. Een life changer!
Deze ervaring gunde ik meer ouders, ik besloot op te laten leiden tot Gentle Sleep Coach en me bij The Sleep Agency aan te sluiten als kinderslaapcoach. Nu combineer ik het coachen van families met mijn werk als onderzoeker en docent aan de Universiteit van Amsterdam bij de afdeling Pedagogische Wetenschappen. Het volop in de praktijk meedraaien en gehele gezinnen meer slaap en rust te bezorgen, naast mijn werk in de wetenschappelijke toren, geeft een enorme energie boost.

Jorinde Dumans – Haarlem (met verlof tot februari 2022)

Na 7 jaar in de advocatuur te hebben gewerkt was ik toe aan een nieuw hoofdstuk in mijn leven en heb ik in 2019 de opleiding tot Gentle Sleep Coach afgerond. Ik heb zelf twee dochters van bijna 1,5 en 3 jaar oud. Ik ken het slaaptekort en ook wat het met je doet om eindelijk weer goed te kunnen slapen. Dan ziet de wereld er anders uit! De kracht van slaap heb ik altijd bijzonder gevonden. Een goede nachtrust is essentieel voor zowel je lichamelijke als je psychische gezondheid. Als moeder ben ik mij er ook van bewust hoeveel slaap betekent binnen het gezin. Het mooie aan mijn werk is dat de coaching een positief effect heeft op zowel het kindje als de ouders. Ik vind het waardevol dat ik ouders daarbij mag helpen en doe dat met veel plezier!

 

 

 

 

Jooske van Bogerijen – Laren

Ik ben Jooske van Bogerijen, gecertificeerd Gentle Sleep Coach sinds januari 2021, moeder van drie kids en ervaringsdeskundige als het gaat om gebroken nachten en het slaap coachen van je kind. 
Na eerst twee jaar zelf aan te hebben gemodderd met onze oudste en daarna elf maanden met de middelste kwamen we door een tip van vrienden bij The Sleep Agency terecht. Mijn man en ik zeggen nu jaren later nog steeds tegen elkaar; Susanne inschakelen wat het grootste cadeau dat we onszelf toen hebben gegeven. Je leven ziet er overdag namelijk echt anders uit als je uitgerust bent en dat gun ik iedereen! En precies dat is de reden dat ik me hebben laten opleiden en nu ouders mag helpen aan een van de belangrijkste dingen in het leven: een goede nachtrust.

 

 

 

 

Megan van der Horst – Rotterdam

Mijn naam is Megan van der Horst, orthopedagoog in opleiding en sinds 2022 gecertificeerd Gentle Sleep Coach. In mijn (werk)omgeving kreeg ik steeds meer te maken met gezinnen die mijn advies omtrent slaapproblemen wilden inwinnen en dat deed me inzien dat ik meer wilde leren over hoe we kinderen slaapvaardigheden kunnen aanleren zodat ze daar de rest van hun leven van kunnen profiteren. Ik besloot me op te laten leiden tot Gentle Sleep Coach en aan te sluiten bij het team van The Sleep Agency. Naast mijn werk als Gentle Sleep Coach voltooi ik momenteel de laatste fase van mijn masteropleiding (MSc) tot orthopedagoog door stage te lopen in het Sophia Kinderziekenhuis. Ik ben nóg geen moeder, maar geloof mij, ik heb van dichtbij gezien wat slaaptekort met ouders en kinderen kan doen en geef er alles voor om jullie je nachtrust te laten herpakken! 

 

 

 

 

Jessie Dumee – Dordrecht

Mijn naam is Jessie Dumee, moeder van een zoon en dochter en gecertificeerd Gentle Sleep Coach. Ik ben al jaren actief in de opvoedkundige sector. Mijn roots liggen in de kraamzorg. Na enige tijd als kraamverzorgster werkte ik als docent kraamzorg en pedagogiek en ben ik inmiddels al jaren houder van een bemiddelingsbureau voor nanny’s en ouders. Ook kan je me een veteraan op het gebied van slapeloze nachten noemen – mijn dochter sliep jarenlang erg slecht. Helaas bestond er in die tijd nog geen slaapcoach en moesten we het wiel uitvinden met zelfhulpboeken en de vaak wat achterhaalde adviezen van het consultatiebureau. Ik ben altijd geïnteresseerd geweest in de ins en outs rondom opvoeding, kind, ontwikkeling en geboorte. De opleiding tot Gentle Sleep coach kwam op mijn pad en inspireerde me om wat te kunnen betekenen voor slapeloze ouders en hun kinderen want slechte nachten hebben een enorme weerslag op het gezin. Samen met ouders kijken we naar wat voor hen de ideale situatie is en ondersteun ik ouders met praktische handvatten zodat er weer grip komt op de dagen en nachten. Mijn doel is om kinderen goed te laten slapen en slapeloze ouders over heel de wereld weer helder uit hun ogen te laten kijken en ze volop te kunnen laten genieten van hun gezin.