Overige coaches The Sleep Agency

Loes van Rijn – Amsterdam

Mijn naam is Loes van Rijn en ik ben sinds juni 2018 gecertificeerd Gentle Sleep Coach. Ook ik ben een voormalig slapeloze moeder: de twee lange jaren met twee slecht slapende kinderen zorgde ervoor dat we niet meer normaal konden functioneren. Gelukkig was daar Susanne en met haar hulp sliepen we allemaal binnen een paar weken weer volle nachten. Een life changer!
Deze ervaring gunde ik meer ouders, ik besloot op te laten leiden tot Gentle Sleep Coach en me bij The Sleep Agency aan te sluiten als kinderslaapcoach. Nu combineer ik het coachen van families met mijn werk als onderzoeker en docent aan de Universiteit van Amsterdam bij de afdeling Pedagogische Wetenschappen. Het volop in de praktijk meedraaien en gehele gezinnen meer slaap en rust te bezorgen, naast mijn werk in de wetenschappelijke toren, geeft een enorme energie boost.

Jorinde Dumans – Haarlem

Ik ben Jorinde Dumans, gecertificeerd Gentle Sleep Coach en moeder van twee jonge kinderen. Ik ken het slaaptekort en ook het moment waarop je weer goede nachten maakt. Het besef van wat een goede nachtrust betekent binnen een gezin was voor mij een reden om de opleiding tot kinderslaapcoach te volgen. De kracht van slaap heb ik altijd bijzonder en interessant gevonden – als je uitgerust bent ziet alles er anders uit en kun je zoveel meer genieten. Het mooie is dat de coaching vaak een positief effect heeft op het hele gezin. Als coach vind ik het belangrijk om te luisteren zonder oordeel en een persoonlijk plan te maken, passend bij de wensen en het ritme van het gezin. Ieder gezin is namelijk anders. Ik zie het als mijn rol om kracht te geven. Vaak zie ik ouders al tijdens het intakegesprek opleven omdat het vertrouwen in een oplossing groeit en zij weer grip op de situatie krijgen. Als ik de ogen van een slapeloze ouder ineens weer zie fonkelen, dan geeft mij dat zoveel voldoening! In mijn vrije tijd doe ik aan yoga. Hoewel ik een echt stadsmens ben en geniet van het ontdekken van nieuwe winkels en restaurants, ben ik met de kinderen juist graag in de natuur of op het strand.

Jooske van Bogerijen – Laren

Ik ben Jooske van Bogerijen, gecertificeerd Gentle Sleep Coach, moeder van drie kids en ervaringsdeskundige als het gaat om gebroken nachten en het slaap coachen van je kind. 
Na eerst twee jaar zelf aan te hebben gemodderd met onze oudste en daarna elf maanden met de middelste kwamen we door een tip van vrienden bij The Sleep Agency terecht. Mijn man en ik zeggen nu jaren later nog steeds tegen elkaar; Susanne inschakelen wat het grootste cadeau dat we onszelf toen hebben gegeven. Je leven ziet er overdag namelijk echt anders uit als je uitgerust bent en dat gun ik iedereen! En precies dat is de reden dat ik me hebben laten opleiden en nu ouders mag helpen aan een van de belangrijkste dingen in het leven: een goede nachtrust.

 

 

 

 

Faye Wagenmans Schaper – Muiden

Ik ben Faye Wagenmans Schaper, ervaringsdeskundige en sinds juli 2018 ook aangesloten als gecertificeerd Gentle Sleep Coach bij The Sleep Agency. Ik woon in Muiden met mijn man en zoon en dochter. Na maanden van slapeloosheid en gehuil van onze oudste hebben wij met coaching onze zoon geleerd om zelf in slaap te vallen. Voor ons was dit een eye-opener, niemand had mij ooit verteld dat dit kon en soms ook nodig is. Dit succes en inzicht is het startsein geweest voor mijn professionele carrière als kinderslaapcoach.
Als opgeleid gedragskundige, ervaringsdeskundige en inmiddels gecertificeerd Gentle Sleep Coach is het mijn doel om slapeloze families te helpen om de situatie om te buigen en ook de rust en regelmaat binnen het gezin terug te brengen. Inmiddels heeft het slaapcoachen mij de mooie titel De Slaapfee opgeleverd, deze draag ik met trots!