Pakketten

 

In onze praktijk werken we op basis van verschillende kinderslaapcoaching pakketten. Deze verschillen op basis van de mate van feedback en ondersteuning van de kinderslaapcoach tijdens het traject. Alle trajecten duren 2-3 weken en bestaan uit een op maat gemaakt slaapplan, een consult, een dagelijkse slaaplog, feedback en begeleiding van begin tot het einde.

 

Small pakket

(5 maanden – 10 jaar)

€775,-

bij Susanne, vanaf €645,- bij overige coaches (incl. btw)*

Susanne – €775,-* 
Loes – €725,-*
Jooske – €675,-*
Megan – €645,-*

Het Small pakket helpt het oplossen van verschillende slaapproblemen waar veel gezinnen met een kind in de leeftijd van vier maanden tot zes jaar oud mee te maken krijgen. Dit pakket biedt basis ondersteuning (ma-vr) tijdens het coachingstraject.

Standard pakket

(5 maanden – 10 jaar)

€920,-

bij Susanne, vanaf €750,- bij overige coaches (incl. btw)*

Susanne – €920,-* 
Loes – €850,-*
Jooske – €785,-*
Megan – €750,-*

Het Standard pakket biedt een uitgebreider consult, feedback 6 dagen per week en extra telefonisch contact met de slaapcoach tijdens de coaching. Deze optie is raadzaam bij kindjes vanaf 2,5 jaar, jonge baby’s die ook coaching overdag nodig hebben, eenoudergezinnen en verplicht bij de coaching van meerdere kinderen in een andere leeftijdcategorie.

Premium pakket

(5 maanden – 10 jaar)

€1.325,-

bij Susanne, €950,- bij overige coaches (incl. btw)*

Susanne – €1.325,-* 
Loes – €1.200,-*
Jooske – €995,-*
Megan – €950,-*

Heb je behoefte aan uitgebreide 1 op 1 begeleiding en wil je naast een uitgebreider persoonlijk consult ook op elk gewenst moment je vragen kunnen stellen aan de slaapcoach? Dat kan nu met het Premium pakket.

Los consult

Follow up calls

€180,-

p/u bij Susanne (nieuwe klanten), €100,- bij overige coaches (incl. btw)*

Mocht je aanvullende gesprekken nodig hebben of na het coaching traject tegen een nieuw probleem aanlopen, kun je vier telefonische vervolggesprekken afnemen (15 minuten elk of 1 gesprek van 60 minuten). Indien nodig zal het bedrag naar rato worden doorberekend. Een los consult is toereikend voor vragen en advies over schema’s, routines, timings, overgangen van slaapjes, afbouwen van voedingen etc – dit is geen vervanging voor coaching of een traject.

Extra week monitoren

op basis van slaaplog

€160,-

bij Susanne, vanaf €100,- bij overige coaches (incl. btw)*

Mocht je aansluitend op het coachingtraject de behoefte hebben aan een extra week feedback op het slaaplog kun je deze feedback afnemen.

Newborn Start pakket

(0 – 4 maanden)

€450,-

/ €495,- incl. 21% btw*

Ondanks dat een pasgeboren baby nog te jong is om te slaap coachen zijn er voldoende middelen die je kunt gebruiken om je baby beter te laten slapen. Dit ‘Sleep Shaping’ pakket is de ideale route naar Slaap Training.

* inclusief 21% btw
** €175 extra voor tweelingen en €250,- extra voor ander kind binnen het gezin
** Reistijd en reiskosten niet inbegrepen. Consults ook via Teams mogelijk
*** Gemiddeld duurt een traject 2-3 weken. Twee voor kinderen jonger dan 2,5 jaar in een ledikant, 2,5/3 weken voor kinderen vanaf 2,5 jaar.

Workshops & Lezingen

The Sleep Agency verzorgt ook op maat gemaakte workshops voor groepen ouders of kinderopvangcentra, en geeft daarnaast regelmatig lezingen. Voor meer informatie en tarieven mail susanne@sleepagency.com

Waar ben je naar op zoek?

Vraag pakket aan