Over ons

   

The Sleep Agency: jarenlange professionele ervaring

The Sleep Agency praktijk is opgericht in 2015 door Susanne Willekes, de eerste gecertificeerde Baby Slaapcoach & Kinderslaapcoach van Nederland. Sindsdien heeft zij samen met haar gecertificeerde coaches Loes van Rijn (Amsterdam), Jooske van Bogerijen (Laren) en Megan van der Horst (Rotterdam) ruim 2.000 gezinnen gecoacht naar betere slaap.

 

Alle coaches in onze praktijk hebben de Gentle Sleep Coach training in Amerika doorlopen. Deze training is het meest uitgebreide professionele baby slaapcoaching en kinderslaapcoaching certificatieprogramma ter wereld. Voortdurende bijscholing en klinische supervisie zijn vereist om certificering te behouden. Aan de training zijn diverse topspecialisten verbonden.

 

Tegenwoordig noemen veel mensen zich als snel een kinderslaapcoach. In het programma Pointer op KRO/NCRV heeft Susanne Willekes gesproken over deze wildgroei en dat ouders soms door de bomen het bos niet meer zien. Ons advies is dan ook om alleen met een slaapcoach te werken die gecertificeerd is op professioneel niveau.

Waarom kiezen veel ouders voor onze kinderslaapcoaching praktijk?

Door onze jarenlange ervaring weten we dat niet elk kindje hetzelfde is. Inmiddels hebben we zoveel casussen meegemaakt, dat we voor elk slaapprobleem een op maat gemaakte oplossing kunnen bieden. Omdat onze praktijk uitsluitend uit professionele kinderslaapcoaches en baby slaapcoaches bestaat, hebben we een succesratio van ruim 95%. Binnen 2 tot 3 weken boeken we al resultaat. Lees hier meer over de ervaringen van onze gezinnen.

 

Vanaf welke leeftijd slaapcoachen we?

In onze praktijk slaapcoachen we baby’s en kinderen van zes maanden tot tien jaar.  Onze coaches zijn ook bevoegd om met baby’s van vier en vijf maanden oud te werken. Dit vraagt om een andere aanpak – vóór 18 weken is je kindje neurologisch, lichamelijk en emotioneel simpelweg nog niet voldoende ontwikkeld om te kunnen coachen. Wel kunnen we met jongere baby’s werken aan Sleep Shaping met het Newborn Start pakket.

 

Voor kinderen van zes maanden tot 10 jaar, bieden we verschillende slaapcoachingpakketten. Deze verschillen op basis van de mate van feedback en ondersteuning tijdens het traject. Het Small pakket biedt basis ondersteuning 5 dagen per week  (ma-vr) tijdens het coachingstraject. Hierbij lossen we verschillende slaapproblemen op die vaak voorkomen bij kindjes van 4 maanden tot zes jaar oud.

 

Ons Standard pakket biedt een uitgebreider consult, 6 dagen per week feedback en extra telefonisch contact met onze kinderslaapcoach. Deze optie is raadzaam bij kindjes vanaf 2,5 jaar, jonge baby’s die ook overdag coaching nodig hebben, eenoudergezinnen en meerdere kinderen. Ons meest uitgebreide traject, het Premium pakket bestaat uit een uitgebreider consult, meer begeleiding een-op-een en persoonlijk contact op elk gewenst moment, 7 dagen per week, ook op zondag.

 

We ondersteunen je van het begin tot het einde

Voorafgaand aan het eerste consult evalueren onze baby & kinder slaapcoaches de slaap- en voedingspatronen, de gezinsdynamiek en het door de ouders voorafgaand gestelde doel. Tijdens het consult kijken we uitgebreid naar de leeftijd, ontwikkeling en het temperament van je kindje. We sluiten medische onderliggende oorzaken uit.

 

Op basis van deze informatie ontwikkelen we samen een slaapplan op maat. Hierin bepalen waar we ons de eerste dagen op gaan focussen om zo snel mogelijk de slaaptank van je kindje te vullen. Vervolgens coachen we de gezinnen van begin tot eind. En geven we elke dag feedback op het slaaplog dat ouders bijhouden. Zo bouwen we samen stapsgewijs de slaapafhankelijkheid af en zorgen we voor een kwalitatief steeds betere slaap. Je kindje gaat makkelijker naar bed, wordt minder vaak wakker, slaapt beter door en wordt minder vroeg wakker.

 

Wil je meer weten over onze kinderslaapcoaching en baby slaapcoaching: neem gerust contact op voor een vrijblijvende intake: 06-45452647

Waar ben je naar op zoek?