Reviews

Eva & Joachim

Wat een ongelooflijke methode! Ons zoontje is 1 jaar en sinds zijn geboorte hadden wij niet langer dan anderhalf uur achter elkaar geslapen. Mensen vragen je altijd hoe je nog kan functioneren maar als het om je kind gaat kun je blijkbaar heel veel volhouden! We hadden van alles geprobeerd om van het slaapprobleem af te komen: van al het geduld van de wereld opbrengen en hem uren wiegen tot aan het inschakelen van Babyfluisteraars maar helaas werkte niks! Toen Susanne bij ons thuis kwam om een persoonlijk slaapplan op te stellen hadden wij wel het vertrouwen dat deze methode kon gaan werken maar echt geloven dat dit zo snel zou gaan was heel moeilijk – na zoveel geprobeerd te hebben verlies je een beetje je vertrouwen! Nu, 3 weken later hoeven wij geen enkele keer meer ons bed uit en kunnen wij weer genieten van een avond!!! Ons mannetje heeft simpelweg geleerd om zelf weer in slaap te komen als hij wakker wordt maar dit is al bijna niet meer nodig omdat hij heel ontspannen en rustig slaapt! Had ik The Sleep Agency maar eerder gevonden, wij hebben ons leventje weer terug en de zorgen over wat er aan de hand zou kunnen zijn met ons mannetje zijn voorbij. Ontzettend bedankt Susanne!

Wendy & Bas

Eerst zien dan geloven – zo zijn wij aan ons avontuur met Susanne begonnen. We hadden al zoveel geprobeerd, maar na ruim 2,5 jaar slapeloze nachten moest er wat veranderen voor ons allemaal. Vol goede moed gingen we aan de slag met het slaapplan. De eerste week vonden wij erg pittig, vanaf bedtijd gingen we bij ieder geluid, elke droom en kreet naar het bed van Meis. De nieuwe aanpak was voor ons allemaal even wennen. Het kon ons niet snel  genoeg gaan en daarom was het toch lastig om de vooruitgang die Meis doormaakte te zien. Gelukkig was Susanne er om ons op de positieve dingen te wijzen en ons met haar goede tips te stimuleren om door te gaan en vol te houden. Elke week ging het steeds beter en na 3 weken, werden we wakker na een complete nacht door te hebben geslapen, wauw! Vijf weken geleden zijn we gestart en we slapen nu al twee weken hele nachten door. Meis gaat veel eerder naar bed en haar middagslaapje is qua tijd ook verdubbeld. Zonder Susanne hadden wij dit nooit bereikt en volgehouden. Wat is slapen fijn…!!!

Eveline & Tim

Na 15 maanden van gebroken nachten, waarbij 2 maar soms zelfs 3 flessen dé uitkomst waren om weer in te slapen, vonden we het genoeg geweest… Hadden we wel genoeg geprobeerd? Uiteraard. Alleen dat wat wij probeerden werkte niet. En ‘gewoon’ laten huilen, dat past ons niet. En bleek dus ook niet nodig! Via Facebook kregen we contact met Susanne, er volgde een gesprek waarin niets van wat wij deden raar of een zwakte van ons bleek. Zo fijn, deze (h)erkenning! Met de uitleg over slapen, daarbij meegenomen het karakter van onze zoon, en het stappenplan, gingen we vol goede moed aan de slag. De 4e nacht was de eerste doorgeslapen nacht, en vanaf de 8e nacht was doorslapen een feit! Al onze tussentijdse vragen konden beantwoord worden (halleluja!), de mogelijkheid terug te kunnen vallen op de coaching was heel fijn. Ik wens alle niet-doorslapende jonge ouders deze kind- én oudervriendelijke slaapcoaching toe!

Friedeliene & Coen

Susanne, wij zijn je ontzettend dankbaar! Dankzij jou hebben wij een doorslapende tweeling, ok nog niet altijd en niet iedere nacht en dan met name omdat we graag de speen wilden behouden en ze met 7 maanden soms nog moeite hebben deze zelf te pakken, maar het gaat echt zoveel beter! Het plan van Susanne voor de tweeling was pittig en ging tijdelijk gepaard met nog minder slaap 🙁 maar het resultaat mag er zijn na 14 dagen. Dank dank! Zeker een aanrader!

Yvonne & Michiel

Cees – drie en een half jaar – werd vaak drie keer per nacht wakker en sliep dan zelf niet meer verder en riep dan om mamma en pappa. Door de directe en duidelijke aanpak van The Sleep Agency Coaching hebben wij in korte tijd als ouders weer grip gekregen op de verstoorde nachten. Cees sliep vanaf de eerste nacht 12 uur ononderbroken! Je leert samen te werken en intensief samen een probleem in de opvoeding aan te pakken. Nadat we weer geslapen hadden werd ons hoofd weer helder en weten we als ouders nu dat als we samen iets aanpakken wij de kinderen duidelijkheid en rust kunnen geven. Blijf in de media aangeven Susanne, dat je kinderen slapen kunt leren. Zoveel van mijn kennissen leggen zich erbij neer dat hun kind niet slaapt. Zonde!

Hanneke & Thijs

We zijn Susanne ontzettend dankbaar! Onze dochter Lotte (9 maanden) was een ontzettend slechte slaper – ze werd ’s nachts soms elke 45 minuten huilend wakker en het enige wat hielp was haar in slaap wiegen wat soms twee uur duurde. Overdag werd het ook steeds lastiger om haar wiegend in slaap te krijgen. Het eerste gesprek met Susanne was al heel prettig en gaf ons enorm veel vertrouwen. Er lag een plan en dat alleen al gaf rust. Het was pittig, dat moet ik toegeven. En er waren momenten dat ik dacht dat het vast voor andere kinderen zou werken maar niet voor onze kleine dame. Op die momenten was het ontzettend fijn om Susanne te kunnen spreken. Zij wist ons elke keer weer op te peppen en te motiveren om door te zetten. Langzaam zagen we ook echte grote veranderingen. Inmiddels slaapt ze door. En als ze wakker wordt in de vroege ochtend kan ze vrijwel altijd zonder hulp weer in slaap vallen. Overdag was wat lastiger voor haar maar ook dat heeft ze onder de knie gekregen en slaapt helemaal zelf twee keer 1,5 uur per dag. Door de hulp van Susanne hebben we ons leven weer terug. Niet alleen slaapt ze beter maar we zien ook een nóg vrolijker meisje. Ook gaat haar ontwikkeling sneller en beter nu ze kwalitatief beter slaapt. Het is heerlijk om weer tijd voor onszelf te hebben en daardoor genieten we weer enorm van onze kleine meid! Dankjewel Susanne!

Ilse & Robert

Na 2,5 jaar worstelen met de nachten hebben we na van alles geprobeerd te hebben (inbakeren/samen slapen/consultatiebureau/laten huilen/naast gaan liggen/1-3-5min methode/op zolder slapen) hulp gezocht bij Susanne voor onze tweeling meisjes. De slaapcoaching was goed op onze situatie en kinderen afgestemd en was ‘n persoonlijk proces met goede begeleiding van Susanne. Ze is goed bereikbaar voor vragen en geeft elke dag feedback. Het was wel een intensief traject, vooral de eerste week omdat het allesomvattend is – je past je dagindeling aan en leert jezelf en je kinderen beter kennen. Susanne heeft veel vakkennis en is erg professioneel en betrokken. Onze meisjes slapen na drie weken begeleiding héél de nacht in hun eigen bed door tot 6.00 uur de volgende ochtend, zonder ons ernaast! Een verademing. Heel erg blij mee.

Claudia, founder Oh yeah baby!

Tijdens de slaapcoaching hadden we dagelijks contact, hebben we steeds de methode iets aangepast aan Otis en de situatie en draaide alles om consistent zijn. Ik kan met trots zeggen met succes want MIJN KIND KAN DE NACHT DOORSLAPEN! Hoera voor Otis! Nadat afgelopen twee jaar in het teken stonden van ieder uur gillend wakker worden of urenlang wakker zijn heeft mijn kleine prins geleerd om zelf weer in slaap te vallen als hij wakker wordt! Op het moment dat hij dus in slaap valt ’s avonds slaapt hij door tot de volgende ochtend, geheel op eigen kracht. Fan-tas-tisch! Het resultaat waar ik op hoopte… Ik ben Susanne super dankbaar want dit is zo fijn na al die slapeloze jaren!

Marije & Ferry

Fien – bijna 3 jaar – sliep vanaf dat ze een baby was slecht. Ze was vaak wakker, huilde veel en was onrustig. Ze bleef na een jaar ‘s nachts wakker worden. Soms 1 keer soms 5 of 6 keer. Fien slaapt nu de hele nacht zelf door. We zijn heel erg tevreden over de slaapcoaching: de combinatie van theorie, plan op maat, praktische tips en de dagelijkse feedback werken heel goed en prettig. Fijn om af en toe even te kunnen bellen. Bedankt voor de goede hulp.

Meis & Diederik

Onze zoon van 17 maanden wilde helaas nog niet doorslapen met zeer vermoeide ouders tot gevolg. Na het lezen van het stuk over The Sleep Agency in Het Parool wist ik dat dit onze oplossing zou zijn: de slapeloze nachten zouden tot het verleden behoren en dit is inderdaad gebeurd! Na een intensieve week van training slaapt onze zoon nu door. Wat fantastisch! Dat simpele tips, regelmaat en goede begeleiding zo’n verschil kan maken had ik niet durven dromen. Slaap lijkt zo vanzelfsprekend. Dat zou ook zo moeten zijn. Maar hulp krijgen om dit te bereiken is (soms) onontbeerlijk. Voor een ieder die slaapproblemen herkent bij zijn kinderen is The Sleep Agency een uitkomst!

Femke & Rocco

Na dik 7 maanden van slapeloze nachten en het in slaap wiegen van onze dochter voor alle slaapjes raakten we alle drie uitgeput. We hadden al veel geprobeerd maar niets hielp, sterker nog de nachten werden alleen maar erger. De column van Susanne die ik op social media voorbij zag komen trok meteen mijn aandacht en ik herkende onze situatie direct in haar verhaal. Na een korte periode van twijfel, op een of andere manier vond ik het een drempel die ik even over moest, heb ik gebeld en de week erna hadden we al een afspraak met Susanne. Na nacht 1 zagen we al verbetering! En aan het eind van de coaching periode sliep ze door! Echt ongelooflijk!  We hebben onze dochter op een zachtaardige en liefdevolle manier zelf leren slapen. Nu voelen we ons weer goed, fit en energiek en in staat tot sporten, werken en afspreken met vrienden – het voelt alsof ik m’n leven weer terug heb. Ook kan Mikki eens lekker uit logeren. We zijn zo blij dat we de hulp van Susanne hebben ingeschakeld, ze heeft ons zo goed geholpen en als we het even niet meer zagen zitten sleepte zij ons er door heen. Ik zou het echt iedereen aanraden!

Felicia & Corné

In tegenstelling tot zijn grote zus heeft George veel moeite met in slaap komen en doorslapen. Omdat hij nog te jong is om te coachen zijn we met hem begonnen met ‘Sleep Shaping’. Het heeft ons enorm geholpen om met de huidige situatie van weinig slaap en een onrustige baby om te gaan en hem voor te bereiden op de volgende stap. Susanne is super behulpzaam, altijd bereikbaar en een bron van suggesties. Ze begrijpt precies hoe we ons voelen en dat maakt alle verschil. Ik kan niet wachten tot we met slaap coachen kunnen beginnen!

Mariëlle & Dan

Na 8 maanden zonder slaap was ik ten einde raad. Ons zoontje sliep overdag prima maar de nachten waren een ramp. Hij werd minimaal vijftien keer per nacht wakker en als ik hem niet voedde dan kreeg ik hem alleen stil door zijn speen in zijn mond te stoppen. Als ik dat niet snel genoeg deed werd hij zo driftig dat ik vervolgens uren bezig was hem weer te kalmeren. Werken met Susanne was de beste beslissing ooit, ze is een echte professional en zeer gepassioneerd in haar werk. Een paar kleine aanpassingen in zijn schema en vier nachten verder was hij ’s nachts al een ander kind. Inmiddels slaapt hij door en als hij wakker wordt pakt hij zelf z’n speentje en slaapt weer verder tot de volgende ochtend zeven uur. Dit had ik nooit kunnen dromen. We zijn super blij met het resultaat, River heeft ons niet meer nodig om in slaap te vallen en wij hebben onze nachtrust weer terug.

Waar ben je naar op zoek?