Reviews

Iris & René

Onze peuter van drie jaar sliep slecht voordat we hulp in riepen. Hij sliep in de avond vaak pas om 21.30 uur naast ons op de bank in en in de nacht belandde hij in ons bed. De eerste twee nachten van het traject hebben we echt nog naast hem geslapen als hij wakker werd. Vanaf de derde nacht hebben we al in ons eigen bed geslapen. Hij sliep de hele nacht door. Vanaf de vierde avond waren we al na 10 minuten naar beneden bij bedtijd. En dat bleef zo! Na twee weken was de coaching voorbij. Sill slaapt nog steeds alle nachten door, elke werkdag tot 7 uur in de ochtend en in de weekend tot later. We willen Susanne heel erg bedanken. Ook dat we elke dag een spraakbericht kregen, dat hielp ons weer verder. En fijn dat we twee weken daarna nog een eindgesprek hadden voor onze vragen. Heel erg bedankt voor je hulp.

Tielke & Tom

Daar waar je tegenwoordig verzuipt in alle aanbod van kinderslaapcoaches, zijn we zo dankbaar dat we de juiste getroffen hebben. Het traject bij Susanne heeft ons meer gebracht dan we hadden durven hopen. Onze kleine slaapt gewoon hele nachten zonder dat we eruit hoeven, en het fijne is dat het niet een methode was die tegen onze eigen principes in gingen (dus alsnog met veel liefde, erkenning voor de behoeftes van je kindje). Samen keken we stap voor stap wat paste bij ons dochtertje Bodi en we voelden ons echt aan de hand genomen. We leerden met behulp van de dagelijkse coaching onze dochter beter kennen, haar behoeftes beter snappen en ook leerden we een hoop over slaap (wat ondanks dat we al veel boeken gelezen hadden, alsnog veel nieuws was!). We voelen nu dat we een stevig fundament gelegd hebben wat betreft het slaappatroon, en ook veel beter snappen waar we op moeten letten (en dat zijn niet alleen de simpele slaapsignalen die je vind in de boekjes). Al met al, het traject heeft ons een enorme meerwaarde geboden. We zullen dit hopelijk de rest van de jaren kunnen blijven gebruiken, en anders zeker weten weer opnieuw aan de bel trekken als onze dochter in een oudere levensfase weer slecht zou gaan slapen. Heel veel dank lieve Susanne, je bent echt een prof in wat je doet, maatwerk pur sang en de jarenlange ervaring is erg te merken. Tussen alle wildgroei aan kinderslaapcoaches dus absoluut de beste. Veel dank! 

Sharnette & Gaetan

Money well spent! A formative and life changing experience for our kids and our family. We went from having: our 2 kids sleeping in our bed every night; our youngest (2yo) constantly waking through the night and drinking copious amounts of water; our eldest (3.5yo) scared of the dark and waking to pee and for us not having a good nights sleep for over 1 year. As a family we were broken. We were all tired, lethargic and just disillusioned! Husband randomly found Susanne’s details on the web and we went immediately to a consultation. Having that objective discussion about our kids sleep habits to how we view and handle our family’s sleep was a real eye opener. The first week was tough but almost immediately after that both kids were sleeping better; no more toilet breaks or water bottles crutches and no more being afraid of the dark to sleeping through the night for 11.5/12 hours EVERY NIGHT!! It’s been 2 months and we as a family have kept up our good habits and been consistent in our approach.. Best Buy of the year! 

Dionne & Gert-Jan

Onze 15 maanden oude Boaz had onze aanwezigheid nodig om in slaap te vallen, sliep maximaal 1 uur overdag en werd ’s nachts drie tot vier keer wakker en was vaak meer dan 1 uur op midden in de nacht. Uiteindelijk namen we hem bij ons in bed. Nu slaapt hij twee tot drie uur overdag, valt rustig een alleen in slaap bij bedtijd en slaapt ’s nachts door in zijn eigen bed. Super bedankt Susanne! Zonder jou hadden we dit resultaat zeker niet gehaald. Dankzij jouw slaapcoaching met dagelijkse feedback en tips heb je ons er doorheen gesleept. En wat een geweldig resultaat in zo’n korte tijd.

Maria & Sergey

Susanne, It was such a pleasure to work with you! Thank you for every single message/call/word! Thank you for your support and motivation! You’ve changed our life! We can’t believe that our daughter now sleeps 12 hours through the night without waking up! She not only sleeps better but she is more happy child in general! We didn’t even expect such a great result! Your system works and it is a MIRACLE! We very highly recommend your sleep coaching for all new parents! It will change your sleep and your life for better! Thank you Susanne from all our family!

Marielle & Frank Jan

Saint Suus! Wat waren Frank Jan en ik ten einde raad. Niet slapen is echt de hel. Onze lieve tweeling Otto en Gijs besloten nadat ze in hun nieuwe peuterbedjes gingen ineens dat ze elke nacht en bij bedtijd konden gaan spoken en keten. Van kwaad tot erger tot de gescheurde lakens door de lucht vlogen. Heldere methode, we werden samen weer een team en Suus heeft ons elke dag intensief begeleid. Ook op momenten dat ik het echt niet meer zag zitten. En ja, het zouden onze boys niet zijn als het zelfs met de hulp van Suus nog lang duurde 🙂, maar met stug doorzetten slapen ze nu weer super goed. Echt een enorme aanrader, cadeau voor jezelf, je kids en je relatie. Thanks Suus x 

Sabrina & Niels

Mia wilde niet zelf in bed inslapen, alleen op de arm. Ze sliep maar kort. Vooral overdag was het lastig, maar op gegeven moment sliep ze in de nachten ook slechter. We hebben een slaapritme opgebouwd dat zij na een aantal weken goed onder de knie had en we minder nauwlettend hoefden te zijn en zij met zelfvertrouwen zelfstandig en vrolijk brabbelend in slaap viel: uitgerust, gelukkig. We voelden ons van begin af aan begrepen en hadden er vertrouwen in dat wij ‘het slapen’ samen met Mia wel zouden gaan leren. Vooral het dagelijks contact via het slaaplog en het op maat gemaakt advies maakte het verschil. In gesprekken met vrienden en kennissen heb ik de afgelopen tijd vaker over de slaapproblemen van hun kinderen gehoord en onze ervaring met jou gedeeld. Zij vonden het vaak ontzettend interessant, maar kwamen niet in actie. Ik heb het gevoel dat veel ouders denken dat ‘het gewoon zo is’. Ze voelen een drempel om hulp te vragen of zien op tegen de eerste tijd. Ik denk dat je veel meer ouders zou kunnen helpen als ze niet zo’n drempel zouden zien. 

Marit & Piet-Hein

Sophie sliep SLECHT! Ze was bang in het donker, kwam er meerdere keren per nacht uit en sliep vervolgens bij ons in bed of in een campingbedje bij ons op de kamer. Hierdoor kwamen we zelf ook niet aan slapen toe.  Ze heeft door de slaapcoaching geleerd om in haar eigen bedje te slapen, is minder bang en weet dat haar bedje een veilige plek is. Heel af en toe komt ze er nog uit en dan brengen we haar terug maar we slapen al stukken beter dan weken geleden. We zijn blij dat we de stap hebben gezet. We hebben nu zelf een stok achter de deur en zijn gewezen op de dingen die wij zelf konden verbeteren om Sophie beter te leren slapen. Ergens weet je wel wat je moet doen, maar consequent zijn en blijven is moeilijk, vooral als de boel te vaak escaleert en je voor een korte-termijn-oplossing kiest. Susanne helpt je daarbij, geeft tips en kritische noten waardoor we uiteindelijk grote stappen hebben gezet en weer beter slapen. De persoonlijke beloningsberichtjes van Susanne aan Sophie werden heel goed ontvangen. BEDANKT voor alles!!! 

Bonny & Wolter

In één woord: life saver. Ons zoontje ging van een goede (maar onrustige) slaper naar een ‘niet slaper’ (rond de 5 – 6 maanden). Hij werd om de 30-45 minuten overdag en ’s nachts wakker. Wij gingen eerst zelf dokteren maar dat leidde tot niets. Nadat Susanne bij ons gezin is gekomen is alles geheel omgedraaid. Onze zoon Beer ontwikkelde een ritme en begon zowel overdag als ’s nachts zijn ‘oh zo nodige’ slaapuurtjes te krijgen. Ons advies aan alle ouders met kinderen met slaapproblemen: stop met dokteren en eindeloos zoeken! De oplossing is hier, The Sleep Agency! Susanne thanks again!! 

Michelle & Willem

Na tien maanden slechte nachten die ook nog steeds slechter werden (lees: elk uur wakker), was de maat vol. Wij zijn helemaal pro natuurlijk ouderschap: kind mag niet huilen, het is goed als hij bij je in bed ligt, borstvoeding op verzoek maar na 10 maanden moesten we toch echt de conclusie trekken dat het nu wel mooi was geweest. En voor ons gevoel had Olivier inmiddels ook wel de leeftijd om elkaar iets meer los te laten. We hoorden van bekenden dat zij “succesvol” gebruik hadden gemaakt van een kinderslaapcoach. Dat klonk goed. Zo gezegd zo gedaan. We belden Susanne en een paar dagen later zat ze al bij ons op de bank met een plan de campagne. De methode klonk wel heel simpel, en we waren wat sceptisch in het begin maar warempel. Al snel ging de beste man meer uren achter elkaar slapen. Na het traject sliep hij zo goed als de hele nacht door! Nu paar weken later leggen we hem rond 18 uur s’avonds in bed en wordt hij ’s ochtends om 7 wakker. Het is fantastisch!!!! We kunnen weer functioneren overdag en het allerbelangrijkste: genieten van het ouderschap. Susanne, echt mega bedankt! 

Isabella & Danny

Deze vrouw heeft ons leven gered, zo voelt het tenminste. Eeuwig dankbaar zijn we haar! Nevan sliep zo wel ’s nachts als overdag erg slecht, of eigenlijk niet. Alleen maar uren wiegend in slaap te krijgen en om het half uur wakker. Het werd met de dag erger en hij belandde zelfs tussen ons in, in ons bed. Toen hij 7 maanden was hebben wij slaapcoach Susanne ingeschakeld. Na enkele dagen zagen we al verschil en dat gaf vertrouwen en hoop. Inmiddels slaapt hij uit zichzelf, de nacht door, in eigen bed en in eigen kamer! Wat fijn was aan het meest uitgebreide pakket was dat Susanne elke dag voor ons klaar stond en altijd meteen reageerde en heel uitgebreid. Hele goede en fijne feedback waar we echt iets aan hadden, en nog steeds hebben! 

Janneke & Thijs

Susanne redt banen en relaties. We hebben ongelooflijk veel aan haar gehad op een punt dat we er echt doorheen zaten. Wij kozen voor het uitgebreide pakket en hebben daar geen moment spijt van gehad. Al dachten we van tevoren: wat kan zij ons in hemelsnaam nog vertellen wat we niet al in boeken of op het internet hebben gelezen. Maar haar aanpak en slaapcoaching heeft ons enorm geholpen. Ik kan me nu al bijna niet meer voorstellen hoe we er als gezin doorheen zaten op het punt dat we Susanne voor het eerst mailden. Haar manier van werken is ongelooflijk prettig. Ze is begripvol, heeft humor, is betrokken en zit je echt achter de broek als je verzuimd haar het logboek te sturen en ze bleef optimistisch ook op momenten dat het niet snel genoeg ging voor ons. Voor de ouders die nadenken of ze dit wel of niet moeten doen: onze dochter Evie wilde na onze verhuizing (leeftijd toen 14 maanden) opeens niet meer slapen en werd volledig overstuur wanneer haar bed in zicht kwam en dit heeft maanden geduurd. In de auto rijden, flesjes in bed geven, we probeerden alles tot dat ook niet meer werkte. Ze werd steeds vermoeider en wij ook. Door die vermoeidheid sliep ze onrustig, werd ze ’s nachts vaak wakker en was ze ’s ochtends al erg vroeg op. Nu gaat ze zonder morren in bed liggen en valt vredig in slaap. Tijdens de coaching is ze overgegaan op 1 slaapje, het lukt haar niet om langer dan 1,5 uur achter elkaar te slapen maar ’s nachts slaapt ze bijna standaard langer dan 12 uur, meestal rond de 12,5. Zoals mijn man zei: “mijn beste koop ooit”.

Elise, chickslovefood.com

Nadat onze oudste zoon Samuel twee jaar niet heeft doorgeslapen, Christophe hem opvolgde met een jaar lang niet doorslapen was bij ons de taks bereikt en besloten wij hulp te zoeken. Op het moment dat ik die zondagmiddag Susanne met tranen in mijn ogen van wanhoop mailde met als onderwerp ‘HELP’, belde ze me diezelfde avond al. Zondagavond dus. Ode aan deze vrouw. De hoofdboodschap tijdens het consult was: wees consequent, wees een team en offer 2-3 weken van je tijd op en heb volle aandacht hiervoor. Dat vind ik achteraf het allersterkste aan Susanne: ze spreek uitsluitend met ons samen. Waar ik als vrouw vaak de touwtjes in handen neem, werd Marcel door Susanne overal bij betrokken. En dat was héél érg fijn! Want eerlijk is eerlijk: het was een ontzettend intense periode die in het teken stond van een strak regime, alles in de strijd gooien om Christophe overdag te laten slapen, eerder eten en eerder naar bed. Na de coaching is Christophe een zoveel betere slaper geworden. Het is echt een wereld van verschil. En oh wat zijn we blij dat we hulp hebben gezocht. Ja, het is nog steeds een early bird: 6 uur is echt zijn max. En soms komt hij al om 5 uur maar dan coachen we hem weer in slaap. Maar de nachten waarbij we 23x uit bed moesten zijn gone. Voorbij. En als hij nu een keer wakker wordt in de nacht, dan hebben Mars en ik handvatten waar we ons aan vasthouden. Overdag is hij ook echt een goede slaper. En bovenal: mijn kind is weer vrolijk. Geen oververmoeid saggo kind meer. Ik wil het van de daken schreeuwen. Heb je een kind wat slecht slaapt? Modder niet járen aan, maar zoek hulp. Echt! Wij hebben ons blije, happy, tevreden, uitgeruste én slaap liefhebbende zoontje weer terug. Dankzij Susanne!

Esther & Paul

Vanaf het eerste moment hadden wij een goed gevoel over de coaching. Het contact met Susanne was aangenaam en duidelijk. Onze dochter van ruim 1,5 jaar sliep niet goed overdag en deed er bij bedtijd soms uren over om in slaap te vallen. Het was voor ons soms lastig het resultaat van de coaching te zien, vooral de eerste week. Gelukkig wist Susanne ons op elke vorm van winst te wijzen waardoor wij gedurende het hele traject optimistisch konden blijven. Het uiteindelijke resultaat is overtreft alle verwachtingen. We hadden verwacht dat onze dochter beter ging slapen maar dat het een klein effect zou hebben. Niets is minder waar. Anna slaapt ’s nachts nu minimaal 12 uur (en soms ruim 13 uur) onafgebroken door en zelfs als ze een keertje wakker wordt valt ze snel en zelfstandig weer in slaap. Ook overdag slaapt ze nu beter en langer. De slaapcoaching heeft er niet alleen voor gezorgd dat onze dochter nu goed slaapt (en wij ook!), maar heeft ons ook de tools en inzichten gegeven om ervoor te zorgen dat dit zo blijft. We zijn zeer tevreden over zowel het traject als het resultaat! Susanne, je bent een topper!

Joelle & Simon

Na een jaar geen nacht door te hebben geslapen, wilden we alles wel aangrijpen om 1 nacht goed te kunnen slapen. Onze zoon was om de paar uur wakker en had ons nodig om in slaap te komen. We moesten zijn handje vasthouden bij het inslapen en had hij een speentje dat wij ’s nachts ook steeds moesten geven, daarna weglopen was geen optie dus bleven we erbij zitten. Toen we startten met het coachingstraject waren we sceptisch. Ook gedurende het slaaptraject waren er momenten van twijfel. Susanne heeft ons vertrouwen gegeven en op een positieve wijze gecoacht. Al snel zagen we vooruitgang, werd onze zoon rustiger en sliep hij ’ s nachts beter. Uiteindelijk slaapt hij nu 11,5 uur per nacht en ook overdag gaat het slapen veel beter.  Het is ongelofelijk wat dit traject heeft opgeleverd. We raden het iedereen aan. Susanne heel erg bedankt!  

Fleur & Guido

2016 was het mooiste jaar van ons leven; we kregen een prachtige dochter.. Mooier kon niet! Tot dat.. Susan in ons leven kwam! 2017 overtreft nu al 2016 want we hebben dankzij Susan niet alleen een prachtige dochter maar ook nog eentje die ’s nachts 12 uur doorslaapt, uitslaapt en haar eigen bedje het fijnste plekje in huis is gaan vinden. En als kers op de taart; 2 uitgeruste ouders die sinds de slaapcoaching nog meer van hun dochter kunnen genieten dan ze al deden. Niet alleen omdat we nu precies weten wat Olivia nodig heeft maar ook omdat al dat slapen haar nog liever, vrolijker en blijer heeft gemaakt. Susan is de gebruiksaanwijzing die je er bij de geboorte van je kindje niet bij krijgt, maar oh zo hard nodig hebt! Voor ons is Suus echt een must voor in je kraampakket! Ze maakt het mooiste cadeautje wat je kunt krijgen in je leven nog mooier!!  

Patricia & Rick

Na tweeënhalf jaar gebroken nachten liepen we op ons tandvlees met de wallen onder onze ogen. Onze dochter Lóa werd meerdere keren per nacht wakker en we hadden al veel zelfhulpboeken over slapen bij kinderen in de praktijk toegepast. Mocht allemaal niet (structureel) baten. Overdag was onze dochter steeds sneller aangebrand, je merkte gewoon dat ze slaap tekort kwam. Dus Susanne ingeschakeld. Het was hard werken met zo’n peuter, maar na drie weken kwam er rust. In de nacht sliepen we steeds vaker door, wij waren uitgerust en Lóa werd met de dag vrolijker. En nog steeds trekt ze de hele nacht door. Het is zo fijn om tools te hebben die je steeds weer kunt toepassen en die je vertrouwen geven dat, mocht er ’n keer onrustige nacht zijn, je de controle hebt om ervoor te zorgen dat het weer goedkomt. Dat je weet: morgen slapen we gewoon weer de hele nacht door en is mijn kind vrolijk en uitgerust. Dankzij de slaapcoaching van Susanne hebben we iets geleerd dat we altijd kunnen toepassen. En daar zijn we haar eeuwig dankbaar voor.  

Daphne & Wouter

Dankzij Susanne weten wij weer wat slapen is! Ons zoontje sliep overdag nauwelijks en was in de nachten vaak wakker en weer moeilijk in slaap te krijgen, soms waren we daar wel anderhalf à twee uur mee bezig. We waren daardoor allemaal oververmoeid en ten einde raad. Maar dankzij de duidelijke slaapcoaching en doelgerichte aanpak van Susanne slaapt Joris nu overdag meerdere uren en ’s avonds tot ‘s ochtends de klok rond. En dat hadden we al na anderhalve week voor elkaar. Een beter kerstcadeau hadden wij ons niet kunnen wensen!

Sarah & Job

Na 1,5 jaar gebroken nachten hebben we Susanne ingeschakeld. En, we slapen weer! Van 19.00 tot 07.00! Het is niet makkelijk de patronen te doorbreken maar Susanne was voor ons de stok achter de deur. Super fijn en leerzaam!

Bob & Silvie

Helemaal te gek!! Wat een uitvinding! Na 15 maanden alles geprobeerd te hebben en elke nacht twee keer een uur wakker te zijn nu eindelijk de oplossing! Duidelijk, goed vol te houden en met twee weken een heerlijk doorslapend kind! Susanne bedankt en je bent een topper! Wij zijn heel blij met je! Na zo’n korte training zoveel resultaat, in een woord grandioos! Succes verder en all the best!  

Waar ben je naar op zoek?