Boeken

Vol trots kan ik zeggen dat ik, in lijn met mijn missie om zoveel mogelijk slapeloze gezinnen te helpen, jaren geleden mijn eerste boek over baby’s in hun eerste jaar en slaap heb geschreven. Het boek getiteld SLAAP! is verschenen op 21 september 2017 bij Unieboek het Spectrum, is inmiddels een bestseller met ruim 20.000 verkochte exemplaren en staat in de top 10 op Bestenboekentips.nl. Slaap! kan in paperback of e-book online worden besteld op Bol.com.

5/5

Na 2 weken sliep onze 7 maanden oude baby door! Wat een geweldige tips! We wilden haar niet laten huilen aangezien dit niet goed is voor haar emotionele, sociale en mentale ontwikkeling (wetenschappelijk bewezen) en ik het ook gewoon zielig vind voor ons lieve meisje! Maar ook wilden we haar en onszelf een goede nachtrust bieden! Na 6 maanden is een baby klaar voor ‘slaaptraining’. (Daarvoor sliep ze gewoon lekker tegen me aan). De tips uit dit boek hebben ons geholpen haar zelfstandig in slaap te leren vallen en hierdoor ook door te leren slapen. In haar eigen bedje, op haar eigen kamertje. Het is even doorzetten, want de eerste paar dagen waren wel erg pittig! Wegleggen, troosten, wegleggen, troosten etc. En het is gelukt!! (en we hebben een behoorlijk temperamentvolle baby!) Ze heeft afgelopen nacht van 19:00-07:45 geslapen en wilde alleen om 05:30 even drinken. Zonder drama’s, baby vrolijk, wij blij! Bedankt Susanne Willekes!!’ – recensie Moeder05042017 via Bol.com

5/5

Dit boek bevat de meeste handvatten voor ouders die willen weten hoe hun kindje beter kan (door)slapen. Tip: lees het boek helemaal, niet alleen het dat je kindje heeft met slapen.
Door het hele boek te lezen, kom je erachter dat wat kleine aanpassingen in voeding, routines, gewoontes, etc. kunnen helpen en het probleem niet slechts 1 oorzaak heeft.
Fijn boek, overzichtelijk en goed leesbaar.

5/5

Duidelijk geschreven en leest makkelijk weg. Veel achtergrond en tips.

5/5

Waar ben je naar op zoek?

This site is registered on wpml.org as a development site.