Overige coaches The Sleep Agency

Loes van Rijn – Amsterdam

Mijn naam is Loes van Rijn en ik ben sinds 2018 gecertificeerd Gentle Sleep Coach. Ook ik ben een voormalig slapeloze moeder: de twee lange jaren met twee slecht slapende kinderen zorgde ervoor dat we niet meer normaal konden functioneren. Gelukkig was daar Susanne en met haar hulp sliepen we allemaal binnen een paar weken weer volle nachten. Een life changer!
Deze ervaring gunde ik meer ouders, ik besloot op te laten leiden tot Gentle Sleep Coach en me bij The Sleep Agency aan te sluiten als kinderslaapcoach. Nu combineer ik het coachen van families met mijn werk als onderzoeker en docent aan de Universiteit van Amsterdam bij de afdeling Pedagogische Wetenschappen. Het volop in de praktijk meedraaien en gehele gezinnen meer slaap en rust te bezorgen, naast mijn werk in de wetenschappelijke toren, geeft een enorme energie boost.

Faye Wagenmans Schaper – Muiden

Ik ben Faye Wagenmans Schaper, ervaringsdeskundige en sinds 2018 ook aangesloten als gecertificeerd Gentle Sleep Coach bij The Sleep Agency. Ik heb een zoon en ben in verwachting van ons tweede kind. Na maanden van slapeloosheid en gehuil van onze oudste hebben wij met coaching onze zoon geleerd om zelf in slaap te vallen. Voor ons was dit een eye-opener, niemand had mij ooit verteld dat dit kon en soms ook nodig is. Dit succes en inzicht is het startsein geweest voor mijn professionele carrière als kinderslaapcoach.
Als opgeleid gedragskundige, ervaringsdeskundige en inmiddels gecertificeerd Gentle Sleep Coach is het mijn doel om slapeloze families te helpen om de situatie om te buigen en ook de rust en regelmaat binnen het gezin terug te brengen. Inmiddels heeft het slaapcoachen mij de mooie titel De Slaapfee opgeleverd, deze draag ik met trots!