Reviews

Marietje & Gerben

Siem sliep sinds zijn geboorte overdag heel wisselend en ook het in slaap vallen ’s avonds was elke dag anders. ’s Nachts kon hij soms uren wakker zijn. Siem slaapt nu zonder hevige huilpartijen in en kan zelf in slaap vallen ’s nachts als hij wakker wordt. Verder – en dat is heel belangrijk – hebben we het vertrouwen in het feit dat Siem het zelf kan en is de paniek wanneer hij wakker wordt veel minder groot. Ik raad Susanne zeker aan aan ouders met een kindje met slaapproblemen. Ook bij twijfel altijd even contact opnemen. Ik schat Susanne in als iemand die het ook zegt als ze het gevoel heeft dat ze je niet kan helpen. Vanwege het gemak waarmee ze een oplossing bood bij het slaapgedrag van onze zoon denk ik echter dat ze in veel gevallen een redder in nood kan zijn.
Nogmaals ontzettend bedankt voor je hulp. We zijn erg blij met alles wat je ons en Siem hebt geleerd. Je hebt ons vertrouwen en heel veel rust gegeven en dat is een groot geschenk.

Annemarie & Jan

Na bijna een jaar lang 8 à 9 keer per nacht wakker te zijn geworden voor onze dochter en elke avond uren met haar in de weer te zijn geweest, werd het hoogste tijd dit een halt toe te roepen. Helaas kon het consultatiebureau ons niet verder helpen. Via Google kwamen we Susanne en haar bedrijf The Sleep Agency tegen. Na het lezen van de recensies en testimonials op haar site overheerste vooral ongeloof: misschien dat er kinderen zijn die in 2 à 3 weken doorslapen maar vast niet onze dochter. Maar er was geen alternatief dus we zijn er met Susanne’s hulp 100% voor gegaan. Binnen 1 week(!) sliep Emma voor het eerst een nacht door. Wat zijn we blij! Er begint 4 weken na de start rust in ons leven en harmonie in ons gezin terug te komen. We kunnen niet anders zeggen dan dat we het iedereen aan kunnen raden. Bedankt Susanne!

Karin & Ben

Na 2 jaar en 10 maanden slecht slapen waren we zoooooo moe en door onze eigen ideeën en goed bedoelde tips van anderen heen dat het tijd was voor een frisse blik en wat zijn we dankbaar voor die van jou Susanne!!! Je hebt goed naar ons verhaal geluisterd en ons gepaste hand-outs gegeven die ons een beter inzicht gaven in ons eigen handelen en het effect daarvan en die een duidelijke uitleg gaven van het slaapcoachtraject dat ons te wachten stond. De toegepaste methode paste ook goed bij ons: we hoefden Fede niet alleen te laten als ze moest huilen maar konden haar laten weten dat we in de buurt waren en dat rustig aan afbouwen. We vonden het heel prettig om elke dag even van je te horen, je feedback en wat opbeurende kreten te krijgen (want die hadden we af en toe echt nodig!). Na drie weken een grandioze verbetering en de nodige tools om verder te gaan en indien nodig weer even te hervatten. Super bedankt!!!!

Petra & Boris

Na een jaar slecht slapen en slaapgedrag dat leek te verslechteren, waren wij ten einde raad. Toevallig zijn we aan de contactgegevens van Susanne gekomen en hebben we besloten een slaaptraining te doen. Het was een zeer intensief traject waarbij de begeleiding van Susanne noodzakelijk was. Zonder Susanne zouden we na de eerste nacht zijn gestopt, lichtpuntjes niet hebben gezien, maar uiteindelijk ook een goed slapend mannetje gemist hebben. Want wat een verandering heeft er plaatsgevonden! Van gemiddeld 10 keer per nacht wakker en alleen in slaap kunnen vallen met huidcontact met zijn ouders kan hij nu zelf in slaap vallen en hoeven we gemiddeld maar 1 keer per nacht eruit omdat hij zich klem heeft gewurmd in zijn bedje. En zelfs dat komt steeds minder voor! Susanne, bedankt voor het helpen terugbrengen van onze nachtrust. Ik raad iedereen met slecht slapende kinderen aan deze training te gaan doen!

Kim & Freek

Voor de slaapcoaching waren Pim en Teun al 11 maanden onrustige slapers. Overdag deden ze alleen hazenslaapjes, in de nacht waren ze vaak wakker en konden zelf niet meer in slaap komen. We gaven ze dan de speen en dan sliepen ze even verder om vervolgens weer wakker te worden. Rond 4.00 uur in de ochtend waren ze klaarwakker. We hebben ze toen een hele tijd bij ons in bed genomen en dan sliepen nog even bij ons door. Het gaat inmiddels super goed met slapen, hun slaapjes overdag zijn verlengd en tegen 18.30 uur gaan ze tevreden naar bed en slapen tot ongeveer 6.30 uur! Wat een verademing. We hebben onze avonden weer terug! Wij hebben de coaching ervaren als intensief maar zeer positief en de moeite waard. Hele fijne persoonlijk coaching, echt afgestemd op ons gezin. Veel begrip en duidelijke, praktische begeleiding. Ook de documenten met de theorie waren erg duidelijk en leerzaam. Wij zijn zeer tevreden. Elke dag feedback vonden wij erg prettig, het geeft je echt een boost om verder te gaan als het even wat minder is gegaan en je krijgt het gevoel dat je er niet alleen voor staat. Dank je wel Susanne, door jouw coaching krijgt het hele gezin nu meer slaap en rust en genieten we volop. We zijn je nog steeds zo dankbaar!

Marianne & Roel

We moesten gemiddeld 20x per nacht haar speentje geven omdat ze huilde, de laatste weken voor de coaching lag ze vanaf middernacht tussen ons in omdat ze anders echt niet meer sliep. ’s Middags wilde ze nauwelijks slapen, ze had er veel uren tussen zitten en langer dan 45 minuten zat er meestal niet in. Nu leggen we Vesper in bed en ze slaapt binnen 5 en soms binnen 20 minuten. ’s Nachts wordt Vesper niet meer wakker – tenzij ze ziek is. Overdag slaapt ze over het algemeen heel goed, minstens 2,5 a 3 uur, wel nog verspreid over 3 slaapjes. Ze pakt inmiddels zelf haar speentje met doekje. We vonden het efficiënte & taakgerichte slaapcoaching met duidelijk advies. We hebben je gegevens al meerdere keren doorgegeven en zijn echt heel erg blij met het resultaat, dus thanks!

Mwalima & Marleen

We hebben net een consult en coaching traject afgerond bij The Sleep Agency en zijn heel tevreden. We begonnen met de volgende situatie: ons bijna 3 jarige kind viel rond 22 uur pas in slaap en dan ook nog bij ons in bed de afgelopen 2 jaar. Dit leidde tot chronisch slaapgebrek omdat we – als hij in zijn eigen bed ging slapen – er ’s nachts nog steeds uit moesten. Niet goed voor je humeur en ook niet voor je relatie. Nu hebben we een goed slapende peuter die niet meer wakker wordt in de nacht, rond half 8 slaapt en heel vrolijk opstaat, ook beter eet en een sprong heeft gemaakt in zijn ontwikkeling. En daarbij ook nog middagdutjes doet…Hij is van 8 a 9 uur slaap naar 12 à 13 uur slaap per dag gegaan. Fantastisch!!! Super en nogmaals bedankt!

Anke & Mark

Luuk sliep niet in zijn eigen bed en als we dat wel probeerden was het krijsen en huilen geblazen, soms uren achter elkaar. Bij ons in bed (of eigenlijk bij mama, papa sliep op de grond op een matrasje) sliep hij wel oké maar was alsnog vaak wakker.  Na een jaar waren we de wanhoop nabij… Susanne to the rescue! Sinds de slaapcoaching slapen we allemaal weer nachten door, Luuk zelfs ruim 12 uur aan een stuk! De theorie achter het ‘leren slapen’ die we van Susanne leerden is logisch en de (soms nodige, strenge) hulp die Susanne biedt was precies hetgeen dat wij, en Luuk, nodig hadden! Enorm bedankt voor je hulp, steun en dagelijks contact om Luuk te leren slapen! Nu hij sinds 2 weken echt helemaal doorslaapt zonder terrors en ook nog eens tot 7 uur ’s ochtends zijn wij allemaal een stuk rustiger en relaxter geworden! THANKS!

Fleur & Marcel

Susanne heeft ons een beetje leven terug gegeven. Onze baby was 7 maanden toen we startten, hij sliep al sinds zijn geboorte moeizaam & weinig, onder andere vanwege reflux verschijnselen. We waren in een situatie terecht gekomen waarin hij alleen nog voedend in slaap kon vallen en op een gegeven moment zelfs niet meer in bed gelegd wilde worden. Er moest écht gauw iets veranderen, maar we wisten niet hoe. De methode die Susanne ons heeft geleerd is heel fijn, omdat we er continu bij konden blijven. Benjamin heeft nooit het gevoel gekregen dat hij alleen was en/of niet gehoord werd. Het was best pittig om de bestaande gewoonten te doorbreken. Na al die maanden struggelen, slaaptekort en een fors afgenomen zelfvertrouwen, was het denk ik de grootste uitdaging om los te komen van het verkrampte. Het idee dat het na 14 dagen allemaal anders zou kunnen zijn heeft ons op de been gehouden – en het is waar gebleken! Alleen al de kennis over hoe slapen werkt is voor elke ouder goud om te weten!

Frederique & Mark

Susanne is absoluut onze redder geweest! Na ruim 1,5 jaar al van alles geprobeerd te hebben voor de slaapproblemen voor ons zoontje van 1 jaar werd het alleen maar erger en zagen we geen uitweg meer. Met gemengde gevoelens zijn we aan het traject begonnen en al na drie dagen zagen we duidelijk verschil. Tibeau reageerde goed op het traject en wij kregen steeds meer vertrouwen. Nu, ruim drie weken verder hebben we een compleet ander mannetje. Hij is veel vrolijker, eet beter, praat meer en beter en dat is ook van invloed op de rest van ons gezin. Wij hoeven niet meer iedere avond strijd (die we keer op keer verloren) te voeren en kunnen nu meer van elkaar en een avondje bankhangen genieten. De betrokkenheid van Susanne, het stappenplan en de aanvullende informatie over slapen maakt The Sleep Agency absoluut tot een succes!

Waar ben je naar op zoek?