Testimonials

Mwalima & Marleen

We hebben net een consult en coaching traject afgerond bij The Sleep Agency en zijn heel tevreden. We begonnen met de volgende situatie: ons bijna 3 jarige kind viel rond 22 uur pas in slaap en dan ook nog bij ons in bed de afgelopen 2 jaar. Dit leidde tot chronisch slaapgebrek omdat we – als hij in zijn eigen bed ging slapen – er ’s nachts nog steeds uit moesten. Niet goed voor je humeur en ook niet voor je relatie. Nu hebben we een goed slapende peuter die niet meer wakker wordt in de nacht, rond half 8 slaapt en heel vrolijk opstaat, ook beter eet en een sprong heeft gemaakt in zijn ontwikkeling. En daarbij ook nog middagdutjes doet…Hij is van 8 a 9 uur slaap naar 12 à 13 uur slaap per dag gegaan. Fantastisch!!! Super en nogmaals bedankt!

Anke & Mark

Luuk sliep niet in zijn eigen bed en als we dat wel probeerden was het krijsen en huilen geblazen, soms uren achter elkaar. Bij ons in bed (of eigenlijk bij mama, papa sliep op de grond op een matrasje) sliep hij wel oké maar was alsnog vaak wakker.  Na een jaar waren we de wanhoop nabij… Susanne to the rescue! Sinds de slaapcoaching slapen we allemaal weer nachten door, Luuk zelfs ruim 12 uur aan een stuk! De theorie achter het ‘leren slapen’ die we van Susanne leerden is logisch en de (soms nodige, strenge) hulp die Susanne biedt was precies hetgeen dat wij, en Luuk, nodig hadden! Enorm bedankt voor je hulp, steun en dagelijks contact om Luuk te leren slapen! Nu hij sinds 2 weken echt helemaal doorslaapt zonder terrors en ook nog eens tot 7 uur ’s ochtends zijn wij allemaal een stuk rustiger en relaxter geworden! THANKS!

Fleur & Marcel

Susanne heeft ons een beetje leven terug gegeven. Onze baby was 7 maanden toen we startten, hij sliep al sinds zijn geboorte moeizaam & weinig, onder andere vanwege reflux verschijnselen. We waren in een situatie terecht gekomen waarin hij alleen nog voedend in slaap kon vallen en op een gegeven moment zelfs niet meer in bed gelegd wilde worden. Er moest écht gauw iets veranderen, maar we wisten niet hoe. De methode die Susanne ons heeft geleerd is heel fijn, omdat we er continu bij konden blijven. Benjamin heeft nooit het gevoel gekregen dat hij alleen was en/of niet gehoord werd. Het was best pittig om de bestaande gewoonten te doorbreken. Na al die maanden struggelen, slaaptekort en een fors afgenomen zelfvertrouwen, was het denk ik de grootste uitdaging om los te komen van het verkrampte. Het idee dat het na 14 dagen allemaal anders zou kunnen zijn heeft ons op de been gehouden – en het is waar gebleken! Alleen al de kennis over hoe slapen werkt is voor elke ouder goud om te weten!

Frederique & Mark

Susanne is absoluut onze redder geweest! Na ruim 1,5 jaar al van alles geprobeerd te hebben voor de slaapproblemen voor ons zoontje van 1 jaar werd het alleen maar erger en zagen we geen uitweg meer. Met gemengde gevoelens zijn we aan het traject begonnen en al na drie dagen zagen we duidelijk verschil. Tibeau reageerde goed op het traject en wij kregen steeds meer vertrouwen. Nu, ruim drie weken verder hebben we een compleet ander mannetje. Hij is veel vrolijker, eet beter, praat meer en beter en dat is ook van invloed op de rest van ons gezin. Wij hoeven niet meer iedere avond strijd (die we keer op keer verloren) te voeren en kunnen nu meer van elkaar en een avondje bankhangen genieten. De betrokkenheid van Susanne, het stappenplan en de aanvullende informatie over slapen maakt The Sleep Agency absoluut tot een succes!

Klaske & Herman

Wat geweldig dat Susanne bestaat voor alle slapeloze ouders en kindjes. Lang zijn wij niet serieus genomen want ‘iedere ouder heeft weleens een slapeloze nacht’ en ‘gewoon laten huilen’ was het advies. Er is voor nieuwe ouders vrijwel nergens begeleiding te krijgen bij serieuze slaapproblemen. Onze drie jarige dochter sliep niet zelf in en niet door, en had veel nachtangsten. Drie jaar lang gebroken nachten, ons leven werd er door geleid. Susanne is begripvol, heeft super veel kennis, is betrokken en moedigt aan wanneer het even zwaar is. Na twee weken sliep onze dochter zelfstandig in en door en hebben wij ineens zoveel meer tijd met elkaar en belangrijker nog: een uitgeruste energieke dochter. Ondanks alles wat we zelf geprobeerd en gelezen hadden, hebben we heel veel nieuwe waardevolle inzichten gekregen. We zijn Susanne super dankbaar! Ik hoop voor alle ouders en kinderen met deze worsteling dat ze Susanne vinden en met haar een paar weken investeren in een uitgerust leven!!

Leonie & Rurik

Susanne is onze heldin! Lieve ouders met slechte slapers, aarzel niet en schakel Susanne in – het werkt echt!! Wij namen drie weken geleden wat aarzelend contact op, er moest iets gebeuren want ons lieve ventje wilde na 9 maanden nog niet doorslapen en wij waren echt heel moe inmiddels. Zelf al van alles geprobeerd, maar het werkte niet en de vertwijfeling sloeg toe. Eerlijk gezegd heb ik ook tijdens de coaching nog gedacht: dit werkt vast voor andere kinderen maar niet voor die van ons. Maar na twee weken coaching slaapt hij nu al een week iedere nacht helemaal door tot 6 uur ’s ochtends en soms zelfs tot 7 uur. Wat een wereld van verschil voor hem en voor ons! Zonder Susanne hadden we dit resultaat niet bereikt. Haar bemoedigende woorden, scherpe en professionele bijsturing en goede toelichting hebben ervoor gezorgd dat het is gelukt. Doordat ze zo regelmatig feedback geeft, blijf je scherp en lukt het om vol te houden. De methode zelf is lief voor baby en ouders, wat voor ons ook heel belangrijk is. Echt ons geld dubbel en dwars waard!

Yvonne & Jesse

Jop – 17 maanden – viel bij ons op schoot in slaap voor alle slaapjes en bij bedtijd, waarna we hem slapend in bed legden. Vanaf 22.00 uur werd hij wakker en kon dan niet meer zelf in slaap vallen. Dan namen we hem noodgedwongen mee bij ons in bed waar hij tot een uur of 3 onrustig sliep. Vaak was het ook ’s nachts nodig om hem weer in onze armen in slaap te wiegen, dat kon uren duren. De slaapcoaching met Susanne was een intensief traject, maar met het zeer gewenste resultaat! Onze jongen slaapt nu wonderwel elke nacht door in zijn eigen bed. Susanne is erg betrokken, maakt alle tijd voor je en is creatief in het aandragen van oplossingen. Zonder haar begeleiding hadden we de coaching waarschijnlijk niet volgehouden. Een aanrader voor elke ouder met een slecht slapend kind!

Renée & Edwin

Wij waren dolgelukkig met de komst van onze baby Thijn. Het slapen van dit sensitieve mannetje bleek echter kwetsbaar: het viel hem zwaar om  zelfstandig in en door te slapen. We oefenden met ‘wakker maar moe’ wegleggen, maar worstelden ermee als hij flink huilde en vonden het moeilijk in te schatten of we hem dan juist even moesten laten. We wiegden hem in slaap en gebruikten regelmatig de kinderwagen of draagzak, maar ook borstvoeding en het uiteindelijk maar in bed nemen als manieren om de slaap te faciliteren. Het hielp hem echter niet om op eigen kracht in slaap te leren komen en het patroon escaleerde, zodat hij een half jaar oud praktisch ieder uur wakker werd, tot onze wanhoop en uitputting. We hoorden Susanne in een radio-item praten over moeilijk slapende kinderen en de door haar gebruikte methode om dat op effectieve, maar empathische wijze aan te pakken en we besloten haar te bellen. Ze is met ons aan de slag gegaan en dat heeft een krachtige, positieve impact gehad! Ze maakte ons bewust van allerlei belangrijke aspecten van het slaapgedrag en hoe daar stapsgewijs veranderingen in aan te brengen. Stapsgewijs, maar toch ook ontzettend snel, want we zagen letterlijk de eerste nachten al resultaat. Na 3 nachten werd hij nog maar een enkele keer wakker en na een week sliep hij door. Waar hij eerder elk uur wakker werd en wij er druk mee waren, sliep hij met de coaching al snel zo’n 10 à 11 uur achtereen. Susanne is een betrokken, doortastende en effectieve kinderslaapcoach die echt vinger-aan-de-pols houdt en ook op de moeilijke momenten tegelijkertijd steunend en helder optreedt. Wij waren ongelooflijk blij met haar hulp en slapen er allemaal een stuk beter op!

Eva & Joachim

Wat een ongelooflijke methode! Ons zoontje is 1 jaar en sinds zijn geboorte hadden wij niet langer dan anderhalf uur achter elkaar geslapen. Mensen vragen je altijd hoe je nog kan functioneren maar als het om je kind gaat kun je blijkbaar heel veel volhouden! We hadden van alles geprobeerd om van het slaapprobleem af te komen: van al het geduld van de wereld opbrengen en hem uren wiegen tot aan het inschakelen van Babyfluisteraars maar helaas werkte niks! Toen Susanne bij ons thuis kwam om een persoonlijk slaapplan op te stellen hadden wij wel het vertrouwen dat deze methode kon gaan werken maar echt geloven dat dit zo snel zou gaan was heel moeilijk – na zoveel geprobeerd te hebben verlies je een beetje je vertrouwen! Nu, 3 weken later hoeven wij geen enkele keer meer ons bed uit en kunnen wij weer genieten van een avond!!! Ons mannetje heeft simpelweg geleerd om zelf weer in slaap te komen als hij wakker wordt maar dit is al bijna niet meer nodig omdat hij heel ontspannen en rustig slaapt! Had ik The Sleep Agency maar eerder gevonden, wij hebben ons leventje weer terug en de zorgen over wat er aan de hand zou kunnen zijn met ons mannetje zijn voorbij. Ontzettend bedankt Susanne!

Wendy & Bas

Eerst zien dan geloven – zo zijn wij aan ons avontuur met Susanne begonnen. We hadden al zoveel geprobeerd, maar na ruim 2,5 jaar slapeloze nachten moest er wat veranderen voor ons allemaal. Vol goede moed gingen we aan de slag met het slaapplan. De eerste week vonden wij erg pittig, vanaf bedtijd gingen we bij ieder geluid, elke droom en kreet naar het bed van Meis. De nieuwe aanpak was voor ons allemaal even wennen. Het kon ons niet snel  genoeg gaan en daarom was het toch lastig om de vooruitgang die Meis doormaakte te zien. Gelukkig was Susanne er om ons op de positieve dingen te wijzen en ons met haar goede tips te stimuleren om door te gaan en vol te houden. Elke week ging het steeds beter en na 3 weken, werden we wakker na een complete nacht door te hebben geslapen, wauw! Vijf weken geleden zijn we gestart en we slapen nu al twee weken hele nachten door. Meis gaat veel eerder naar bed en haar middagslaapje is qua tijd ook verdubbeld. Zonder Susanne hadden wij dit nooit bereikt en volgehouden. Wat is slapen fijn…!!!

Waar ben je naar op zoek?

This site is registered on wpml.org as a development site.