Testimonials

Laura & Jeroen

Thomas werd bijna twee jaar lang meerdere keren per nacht wakker of was om half vijf ’s ochtends klaarwakker en sliep dan ineens weer een week door. Ik dacht dat we regelmaat hadden maar na advies van Susanne bleek dat het ‘onze’ regelmaat was in plaats van die van Thomas. Erg leerzaam om te zien hoeveel een kwartier of halfuur tijdsverschil uitmaakt voor de nachtrust. Ik had al het idee dat we iets compleet over het hoofd zagen. De slaapmethode bleek het laatste zetje dat Thomas nodig had. Ik vond het erg prettig samenwerken, ideaal om gesproken whatsapp berichtjes te ontvangen. Erg fijn dat je zo bereikbaar en benaderbaar was en nog steeds bent. Thomas slaapt nu hele nachten door! Hij heeft overduidelijk sprongen gemaakt in zijn ontwikkeling en is ’s nachts 99% zelfredzaam, ook als hij even kort wakker is.

Sanne & Matthijs

Na ruim 1,5 jaar van dramatische nachten (6x wakker) en het volledige alternatieve circuit afgelopen te hebben kwamen we uit bij Susanne. Eigenlijk hadden we weinig hoop maar door het enthousiasme van de kinderslaapcoach zijn we er vol voor gegaan. Het onmogelijke gebeurde, we zagen na een week al de eerste veranderingen optreden. De dagelijkse feedback hielp ons erg en drie weken na afloop van de coaching slaapt Taeke nog steeds volledig door! Het werkt en Susanne is van groot belang geweest voor deze veranderingen.

Renée & Twan

Wij hebben weer nachtrust en ons zoontje Menno van 1 jaar is een nog vrolijker kindje geworden! In het begin is het even bikkelen, maar nu is ons ventje een groot fan van zijn bed! Bedankt Susanne!

Charlotte & Bas

We zijn zo blij dat Susanne van The Sleep Agency ons geholpen heeft! Ons dochtertje Fréderique van 2,5 jaar hield ons bijna elke nacht uren wakker. We wisten echt niet meer wat we goed deden, maar ook niet wat we (onbewust) fout deden. De persoonlijke maar gestructureerde aanpak, de uitleg van aspecten die meespelen in het dag- en vooral nachtritme van een klein kindje, de dagelijkse coach-berichtjes waren gewoon precies wat we nodig hadden om de situatie te verbeteren. En met succes! We zijn ontzettend blij dat we de keus hebben gemaakt om Susanne te bellen en te starten met het coachingstraject! Dank!

Marietje & Gerben

Siem sliep sinds zijn geboorte overdag heel wisselend en ook het in slaap vallen ’s avonds was elke dag anders. ’s Nachts kon hij soms uren wakker zijn. Siem slaapt nu zonder hevige huilpartijen in en kan zelf in slaap vallen ’s nachts als hij wakker wordt. Verder – en dat is heel belangrijk – hebben we het vertrouwen in het feit dat Siem het zelf kan en is de paniek wanneer hij wakker wordt veel minder groot. Ik raad Susanne zeker aan aan ouders met een kindje met slaapproblemen. Ook bij twijfel altijd even contact opnemen. Ik schat Susanne in als iemand die het ook zegt als ze het gevoel heeft dat ze je niet kan helpen. Vanwege het gemak waarmee ze een oplossing bood bij het slaapgedrag van onze zoon denk ik echter dat ze in veel gevallen een redder in nood kan zijn.
Nogmaals ontzettend bedankt voor je hulp. We zijn erg blij met alles wat je ons en Siem hebt geleerd. Je hebt ons vertrouwen en heel veel rust gegeven en dat is een groot geschenk.

Annemarie & Jan

Na bijna een jaar lang 8 à 9 keer per nacht wakker te zijn geworden voor onze dochter en elke avond uren met haar in de weer te zijn geweest, werd het hoogste tijd dit een halt toe te roepen. Helaas kon het consultatiebureau ons niet verder helpen. Via Google kwamen we Susanne en haar bedrijf The Sleep Agency tegen. Na het lezen van de recensies en testimonials op haar site overheerste vooral ongeloof: misschien dat er kinderen zijn die in 2 à 3 weken doorslapen maar vast niet onze dochter. Maar er was geen alternatief dus we zijn er met Susanne’s hulp 100% voor gegaan. Binnen 1 week(!) sliep Emma voor het eerst een nacht door. Wat zijn we blij! Er begint 4 weken na de start rust in ons leven en harmonie in ons gezin terug te komen. We kunnen niet anders zeggen dan dat we het iedereen aan kunnen raden. Bedankt Susanne!

Karin & Ben

Na 2 jaar en 10 maanden slecht slapen waren we zoooooo moe en door onze eigen ideeën en goed bedoelde tips van anderen heen dat het tijd was voor een frisse blik en wat zijn we dankbaar voor die van jou Susanne!!! Je hebt goed naar ons verhaal geluisterd en ons gepaste hand-outs gegeven die ons een beter inzicht gaven in ons eigen handelen en het effect daarvan en die een duidelijke uitleg gaven van het slaapcoachtraject dat ons te wachten stond. De toegepaste methode paste ook goed bij ons: we hoefden Fede niet alleen te laten als ze moest huilen maar konden haar laten weten dat we in de buurt waren en dat rustig aan afbouwen. We vonden het heel prettig om elke dag even van je te horen, je feedback en wat opbeurende kreten te krijgen (want die hadden we af en toe echt nodig!). Na drie weken een grandioze verbetering en de nodige tools om verder te gaan en indien nodig weer even te hervatten. Super bedankt!!!!

Petra & Boris

Na een jaar slecht slapen en slaapgedrag dat leek te verslechteren, waren wij ten einde raad. Toevallig zijn we aan de contactgegevens van Susanne gekomen en hebben we besloten een slaaptraining te doen. Het was een zeer intensief traject waarbij de begeleiding van Susanne noodzakelijk was. Zonder Susanne zouden we na de eerste nacht zijn gestopt, lichtpuntjes niet hebben gezien, maar uiteindelijk ook een goed slapend mannetje gemist hebben. Want wat een verandering heeft er plaatsgevonden! Van gemiddeld 10 keer per nacht wakker en alleen in slaap kunnen vallen met huidcontact met zijn ouders kan hij nu zelf in slaap vallen en hoeven we gemiddeld maar 1 keer per nacht eruit omdat hij zich klem heeft gewurmd in zijn bedje. En zelfs dat komt steeds minder voor! Susanne, bedankt voor het helpen terugbrengen van onze nachtrust. Ik raad iedereen met slecht slapende kinderen aan deze training te gaan doen!

Kim & Freek

Voor de slaapcoaching waren Pim en Teun al 11 maanden onrustige slapers. Overdag deden ze alleen hazenslaapjes, in de nacht waren ze vaak wakker en konden zelf niet meer in slaap komen. We gaven ze dan de speen en dan sliepen ze even verder om vervolgens weer wakker te worden. Rond 4.00 uur in de ochtend waren ze klaarwakker. We hebben ze toen een hele tijd bij ons in bed genomen en dan sliepen nog even bij ons door. Het gaat inmiddels super goed met slapen, hun slaapjes overdag zijn verlengd en tegen 18.30 uur gaan ze tevreden naar bed en slapen tot ongeveer 6.30 uur! Wat een verademing. We hebben onze avonden weer terug! Wij hebben de coaching ervaren als intensief maar zeer positief en de moeite waard. Hele fijne persoonlijk coaching, echt afgestemd op ons gezin. Veel begrip en duidelijke, praktische begeleiding. Ook de documenten met de theorie waren erg duidelijk en leerzaam. Wij zijn zeer tevreden. Elke dag feedback vonden wij erg prettig, het geeft je echt een boost om verder te gaan als het even wat minder is gegaan en je krijgt het gevoel dat je er niet alleen voor staat. Dank je wel Susanne, door jouw coaching krijgt het hele gezin nu meer slaap en rust en genieten we volop. We zijn je nog steeds zo dankbaar!

Marianne & Roel

We moesten gemiddeld 20x per nacht haar speentje geven omdat ze huilde, de laatste weken voor de coaching lag ze vanaf middernacht tussen ons in omdat ze anders echt niet meer sliep. ’s Middags wilde ze nauwelijks slapen, ze had er veel uren tussen zitten en langer dan 45 minuten zat er meestal niet in. Nu leggen we Vesper in bed en ze slaapt binnen 5 en soms binnen 20 minuten. ’s Nachts wordt Vesper niet meer wakker – tenzij ze ziek is. Overdag slaapt ze over het algemeen heel goed, minstens 2,5 a 3 uur, wel nog verspreid over 3 slaapjes. Ze pakt inmiddels zelf haar speentje met doekje. We vonden het efficiënte & taakgerichte slaapcoaching met duidelijk advies. We hebben je gegevens al meerdere keren doorgegeven en zijn echt heel erg blij met het resultaat, dus thanks!

Waar ben je naar op zoek?

This site is registered on wpml.org as a development site.